DRIV Yoga med Vibeke Klementsen - oppstart 3.april etter påske
Bilde 1

DRIV Yoga med Vibeke Klementsen – oppstart 3.april etter påske

Driv Yoga – En time som gir økt kroppsbevissthet, løser opp spenninger, gir styrke, smidighet, energi og et rolig sinn.
Ashtanga Yoga er en fysisk krevende yogastil, hvor pust, bevegelse og meditasjon forenes. Det viktigste kjennetegn ved Ashtanga yoga er vinyasa prinsippet. Vinyasa betyr synkronisert pust- og bevegelsessystem. Hver bevegelse har en tilhørende inn- eller utpust. Det legges vekt på flyt og balanse. Hensikten med vinyasa er å gjøre deg varm og svett. Dette har en rensende effekt på kroppen. Svetten skiller ut avfallsstoffer og blodet flyter fritt til alle muskler og ledd. Pusten bringer friskt oksygen til cellene i kroppen og fjerner stivhet og spenninger.
Denne typen yoga passer for deg som liker å bevege deg. Du trenger ingen forkunnskaper, kun lette klær og et åpent sinn. Det er ingen forutsetning at du er spesielt myk, dette vil skje gradvis etterhvert som du utøver. Jo oftere du praktiserer jo bedre resultater.
DRIV Yoga vil være et godt supplement for deg som allerede trener mye for å strekke og tøye musklene, roe ned kropp og sinn samtidig som det vil forebygge skader.
 • Når: Onsdager kl 19.15. Oppstart 3.april.
 • Hvor: På Driv, Drammensveien 130
 • Maks antall: 12 stk.
 • Hvem passer økten før: Alle!
 • Utstyr: Tøy du kan bevege deg godt i. Vi trener barbeint!
 • Pris: 10 klipp 2500,-
 • Klippekortet gjelder også på DRIV sine andre smågruppetimer (mand-tors).

Mer generell beskrivelse av yoga: Yoga kan beskrives som en måte å være til stede i verden på , – blant annet ved å komme i kontakt vår egen vitale energi, pusten og tilstedeværelsen i kroppen. Yoga handler i stor grad om hvordan vi forholder oss til oss selv og våre omgivelser. Mennesker verden over bruker yoga som en måte å komme bedre i kontakt med kropp og sinn.

 1. marit ramsøy

  Er med, men kan ikke første gangen:)

 2. Anne Liberg

  hei, vil gjerne være med på DrivYoga. Må man melde seg på? Går allerede på basis på onsdagene og tenker det er en fin kombinasjon. Mvh,

  • Hei Anne! Det er påmelding når du møter opp, mne gratis prøvetime nå første gangen. Vi sparer en plass til deg i morgen og gleder oss til å se deg. Enig i at dette er en fin kombinasjon, og en genial måte å få to supre treningstimer med gode trenere.

 3. Hilde Berger bugge

  Hei, har dere fortsatt ledig plass i morgen klokken 19.15 -

Leave a Reply